HOME / VOOR BEDRIJVEN

Voor bedrijven

Een natuurlijk team vormen

Wandelen wordt steeds vaker gezien als een goede invulling van een personeelsdag of specifiek als teambuilding.

 

Teambuilding | motivatie | personeelsdag

U kent ze natuurlijk wel en wellicht heeft uw personeel wel eens aan een teambuilding weekend/dag/avond meegedaan. Over het algemeen kosten deze handenvol geld en blijkt het resultaat op lange termijn tegen te vallen.

 

Vaak wordt op deze trainingen teveel de nadruk gelegd op het werken aan het teamverband en voelt dit door de opzet hiervan al snel als ‘van boven opgelegd’.

 

Actief bezig

De werkwijze van Sportbegeleiding Norbert Baas onderscheidt zich hierin; de werknemer zal door de opzet actief bezig zijn en alleen daar al door niet het gevoel hebben aan een ‘cursus’ deel te nemen. Door het werktenue te vervangen door sportkleding en -schoeisel veranderen automatisch de onderlinge verhoudingen; men is buiten, ontspannen en gelijk aan elkaar.

Elkaar anders leren kennen

De onderbrekingen (tijd voor een bakkie, lunch en borrel) tijdens de wandeltocht of klootschietwedstrijd zorgt ervoor dat de sfeer ontspannen blijft en men zich eerder openstelt voor de collega. Door een goede onderlinge band op te bouwen zal men tijdens de normale werkzaamheden eerder geneigd zijn er voor elkaar te zijn.

 

1 op 1 gesprekken

U wilt in een ongedwongen sfeer een probleem bespreken met één van uw werknemers zonder gestoord te worden door de dagelijkse beslommeringen. Dan is een aanvulling op bovenstaande activiteiten goed in te passen; terwijl de groep ontspant in een gezellige pub, krijgt u tijdens een korte wandeling met uw werknemer voldoende tijd om uw punten te bespreken.

Prijzen en informatie

Bewandel een ander pad

Ervaring leert dat de deelnemers, hoewel ze vaak in eerste instantie er wat sceptisch tegenover staan, de door ons uitgezette routes achteraf enorm waarderen! Bijkomend voordeel is natuurlijk dat de kosten laag zijn en u door de opbouw van de dag/avond door middel van bouwstenen, altijd binnen het budget blijft.

 

Welkome onderbreking

Norbert weet de mooiste paden (die vaak niet in routes zijn vermeld), de leukste pubs en de gezelligste restaurantjes te vinden.

 

Wij verzorgen ook eventuele opdrachten aan de groep (uw eigen ingediende opdrachten of door ons specifiek op uw groep/onderwerpen afgestemde opdrachten). Daarbij heeft u de mogelijkheid om terugkoppeling te verkrijgen over het groepsproces. Uiteraard over de groep, niet over individuele deelnemers (daarvoor wordt de teambuilding optie aangeboden).

 

Heeft u een bepaalde voorkeur wat betreft omgeving of lengte? Geen probleem! Neem eenvoudig contact met ons op en wij kijken samen wat er mogelijk is.

 

Prijs: € 49,00 per uur, exclusief BTW.