HOME / WANDELEN / TRAININGEN / Hunzeloop.

Hunzeloop

Hunzeloop

 

Deze training is speciaal opgezet voor diegenen die willen trainen voor de 10 of 15 km Hunzeloop.

 

Neemt u ook een kijkje op https://www.hunzeloopwandeltocht.nl.

Opbouw van de training

 

De eerste 2 trainingen bestaan uit wandelingen waarbij naar de juiste wandelhouding wordt gekeken, met een optimale houding is het vele malen makkelijker om een tocht te volbrengen.

 

Tijdens de derde training wordt vooral gekeken naar het gebruikte materiaal; van schoenen en kleding tot de diverse hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld wandelstokken.

 

De daarop volgende training spitst zich toe op de juiste voeding en drinken. Zowel in groepsverband als ook individueel.

 

Trainingen 5, 6, 7 en 8 zullen met name bestaan uit de opbouw van een wandeling d.m.v. een warming up, kracht oefeningen en, ter voorkoming van blessures, een cooling down.

 

Tijdens de negende training worden de voorgaande trainingen herhaald zodat men goed voorbereid op pad kan gaan.

 

De laatste training bestaat uit een 8km tocht om te testen of men klaar is voor de tocht. Na afloop wordt het persoonlijke trainingsschema doorgenomen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de individuele training bestaat de mogelijkheid om via WhatsApp contact met de trainer te hebben.

Deelname en kosten

De trainingen worden gegeven door Norbert Baas en zijn gekwalificeerde team en vinden plaats in natuurgebieden. Individuele deelnemers betalen het speciale NDC-tarief van € 60,00. Niet leden betalen € 80,00.

 

Heeft u voorkeur voor een andere dag of tijdstip? Geef dat aan en indien mogelijk wordt uw voorkeur verwerkt.

Aanmeldingsformulier