HOME / WANDELEN / TRAININGEN / Workshop Ikigai.

Workshop Ikigai

Workshop: Vind je Ikigai

 

Waar kom jij je bed voor uit?

Op sommige plekken van de wereld worden mensen gemiddeld ouder en gelukkiger in vergelijking met de rest van de wereld. Een van de redenen dat deze mensen gezonder oud worden is omdat ze een Ikigai hebben, een reden om voor te leven. Oftewel, een reden om elke ochtend je bed uit te komen. Je Ikigai is een combinatie van wat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent, wat de wereld nodig heeft en waar je voor betaald kunt worden. In deze workshop gaan we op een interactieve manier aan de slag om je Ikigai te achterhalen.

 

Als je voor jezelf duidelijk hebt waar je gelukkig van wordt, en waar je precies voor leeft, is het ook makkelijker om dit als doel na te streven. Bijvoorbeeld, als je heel gelukkig wordt
van het spelen met je kleinkinderen, dan ben je eerder geneigd om activiteiten te ondernemen om fit te blijven.

 

In deze workshop leer je:
1. Leer je wat ikigai is en waar het vandaan komt
2. Ga je op zoek naar waar jij van houdt
3. Ontdek je waar jij goed in bent
4. Fantaseer je over je dromen
4. Ga je op zoek naar jouw ikigai
5. Maak je een plan om meer te leven volgens jouw Ikigai

 

Praktische informatie:
De workshop bestaat uit 2 sessies van 1 uur. In de eerste sessie wordt een introductie gegeven over wat Ikigai is en ga je op een actieve manier op zoek naar jouw ikigai en jouw dromen. In de tweede sessie komen we hier nog eens op terug en ga je een concreet plan maken om je dromen te bereiken.

 

Data:
Donderdag 25 januari 13.00-14.00 uur
Donderdag 15 februari 13.00-14.00 uur
Locatie: huis van Drenthe, Drift 11a, Dwingeloo

 

De workshop wordt gegeven door Ingrid Barelds-Nieuwenhuis, eigenaar van Active Selfcare uit Dwingeloo en docent fysiotherapie. “Met deze workshop hoop ik mensen te stimuleren om na te denken over wat ze belangrijk vinden in het leven en hier prioriteiten in te stellen.”

 

Maak bewuste keuzes en geniet! Sommige mensen weten van kleins af aan al wat hun Ikigai is terwijl anderen er hun leven
lang naar blijven zoeken. Wil jij ook weten wat je Ikigai is? Meld je dan aan voor de workshop en ga aan de slag met actieve opdrachten om op zoek te gaan naar jouw Ikigai!

Deelname en kosten

De workshop wordt gegeven door Ingrid Barelds-Nieuwenhuis, eigenaar van Active Selfcare uit Dwingeloo en docent fysiotherapie. 

 

Ben je lid van een gymgroep dan betaal je €35,00 per persoon.

 

DOS-Leden betalen €35,00 per persoon. 

 

Overige deelnemers betalen €45,00 per persoon.

Aanmeldingsformulier